Εταιρεία

Προερχόμενος από αγροτική οικογένεια ο κ.Παπαθεοχάρης Κωνσταντίνος ποτέ του δεν είδε την αγροτική ενασχόληση επαγγελματικά μιας και από πολύ μικρός αγάπησε τα <<σίδερα>> και όχι τη γή! "Γενvήθηκα για να είμαι μηχανικός" είναι τα λόγια του ιδρυτή της εταιρείας που λίγα χρόνια αργότερα το όνειρο του γίνεται πράξη.
Η μεγάλη του αγάπη για το επάγγελμα ήταν το μοναδικό του εφόδιο για να ξεκινήσει και να δραστηριοποιηθεί στο τομέα του επαγγελματικού οχήματος.
Όντας αυτοδημιούργητος, με σκληρή δουλειά, πείσμα, επιμονή, υπομονή και στόχο, σε συνδυασμό με τη συνέχει παρακολούθηση της τεχνολογικής εξέλιξης καθιέρωσαν το συνεργείο του κ. Παπαθεοχάρη σε μια επιχείρηση που μπορεί να ανταποκριθεί επάξια στις σύγχρονες απαιτήσεις των επαγγελματικών οχημάτων.
Η ανοδική και επιτυχημένη πορεία του συνεργείου έχει ως αποτέλεσμα να διευρύνεται το πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα! Πρωταρχικός σκοπός του κ. Παπαθεοχάρη αλλά και του εξιδεικευμένου προσωπικού της εταιρείας είναι οι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι πελάτες!